De har en saftig och kryddig botten som smakar mjuk pepparkaka och en galet krämig och smörig glasyr med pepparkakssmak och är kort sagt helt orimligt goda
Ta ut bottnen och rör ihop kolorna (klippta i småbitar) med dulce de leche och kokos. Jag valde Werthers chokladfyllda kolor här men det går lika bra med originalet
Blåbärskaka med kardemummasmul. Det har börjat ljusna så smått även om himlen är täckt med vitgrå tunga moln efter vad som ser ut att ha varit en regnig natt
Men jag kände att jag måste hitta på något med alla blåbär vi har i vår trädgård. Tosca är ju så otroligt gott och den kola och nötsmaken passade himla bra tillsammans med blåbären
Servera med vispad grädde eller vaniljglass. När det är Fredag så bjuder frugan oss på hotellet på fika, hon tyckte vi skulle ha lite Fredagsmys i allt arbete
Jag brukar göra detta i min matberedare, hälla över det hackade i en annan skål och sen fortsätta med resterande smet i matberedaren utan att diska emellan
Smula kexen fint och blanda med kokos. Tina och mixa mangon slät med mixerstav. Blanda med limesaft. Vispa färskost, yoghurt, florsocker och vaniljsocker slätt med mangopurén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.