Krämig vegansk tomat- & saffranspasta med belugalinser
Vegokäk
Vegokäk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 0,5 dl belugalinser
 + 1,5 dl vatten
  • 400-500 g pasta, gärna en kort typ
  • 1 msk olivolja
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 liten gul lök
  • 1 tsk chili flakes eller efter hur starkt ni gillar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • 1 burk hela körsbärstomater
  • 1 kuvert saffran
  • 2 dl grädde, exempelvis havrebaserad
  • 0,5 förp frusen dill eller 1 kruka färsk
  • 0,5 liten citron, saft + zest
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.