Med saffran, pasta och en lätt syrlig + krämig tomatsås går det typ inte att göra fel. Pastan är löst inspirerad av min favoritsoppa – vegansk bouillabaisse
Nagga botten med en gaffel och baka sedan i 18 minuter eller tills gyllene. alt 1 Värm samtliga ingredienser i en kastrull och vispa på medelvärme tills de smält samman
Silkestofu är en lite mjukare tofu, nästan krämig i konsistensen, som ofta används i efterrätter, men som även kan användas i mer matiga veganska rätter som här
Lägg på en plåt med bakplåtspapper, toppa eventuellt med lite havregryn. Bjussar dessutom på ett tips på ett enkelt, krämigtveganskt pålägg gjort av bland annat kokosolja
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.