Krämig tonfiskpasta
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 110 cm purjolök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 5 bitar soltorkade tomater
  • 3 msk kapris
  • 100 g lufttorkad skinka, ex serrano
  • 1 burk kidneybönor
  • 2 burkar tonfisk i olja (à 120g)
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 burk körsbärstomater (400g)
  • 40 g rucola
  • 1 dl parmesanost
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 tsk olja smaksatt med tryffel
  • salt, peppar1. Skiva purjolök och låt den mjukna tillsammans med pressad vitlök i en stekpanna. Strimla de soltorkade tomaterna och serranoskinkan och ha ner dessa samt kapris, kidneybönor och tonfisk i pannan. Slå på grädden och ha ner burktomaterna. Salta och peppra och låt allt puttra ihop.
  • 12. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  • 13. Slå av vattnet på pastan, vänd ner såsen och blanda om. Servera med en tuss rucola, balsamico, tryffelolja och riven parmesan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.