Krämig tomatsoppa med solrospesto och krutonger
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • hackad
  • 3 vitlöksklyftor
  • hackade
  • 1 msk olivolja
  • 1 burk
  • 400 g konserverade körsbärstomater
  • 5 dl vatten
  • 2 msk kycklingfond
  • alt grönsaksfond
  • 1 krm salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 1 tsk torkad basilika
  • ev 1 tsk råsocker
  • 1 dl Oatly iMat 13 % eller 7 %
  •  
  • Krutonger
  • 1 ciabatta
  • 3 msk olivolja
  • Flingsalt efter smak
  •  
  • Solrospesto
  • 75 dl solrosfrön
  • torrostade
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 kruka färsk basilika
  • 1 dl olivolja
  • ½ tsk flingsalt
  • 1 krm nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.