Krämig tomatsoppa med solrospesto och brödkrutonger
Veronicas glutenfria
Veronicas glutenfria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port 1 hackad gul
  • lök
  • 3 hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 6 st färska tomater
  • klyftade
  • 5 dl vatten
  • 2 msk grönsaksfond
  • 1 krm salt
  • 2 krm
  • svartpeppar
  • 1 tsk torkad basilika
  • ev 1 tsk råsocker
  • 1,5 dl
  • grädde
  • 3/4 dl torrrostade solrosfrön
  • vitlöksklyfta 1 kruka färsk basilika
  • 1 dl olivolja
  • ½ tsk flingsalt
  • krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.