Strö över de rostade morötterna och pumpakärnorna i soppan, garnera med färsk koriander. Mixa soppanmed crème fraiche och saften från lime, smaka av med salt
Jag serverade soppanmed spröda smördegspinnar med ost, som jag köper på Lidl. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppanmed en skvätt vitt vin
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
Låt alltsammans puttra ihop på svag värme och under lock till en krämig gryta. Jordnötssmör ger grytan en fantastisk smak, och tillbehören - skivad banan, strimlad kokos, rostade jordnötter och en supergod "stingig" chutney eller jelly - sätter den där extra piffen på det hela
Mixa soppan slät med persiljan. Häll upp soppan i tallrikar och klipp över krasse. Lägg fisken och de frästa persiljerötterna i soppan och sjud ca 5 min
soppan kan med fördel göras pårostade rotfrukter och grönsaker som du har över efter en annan middag – gör mycket (dubbel sats minst) och lägg det överblivna i låda i kylen eller frys in för att sedan få till denna soppa snabbt och enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.