Krämig savoykålssoppa med laxboll
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g savoykål
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
  • 10 kvistar färsk timjan
  • 1 dl vitt vin
  • 4 dl kycklingbuljong
  • 2 dl Arla Köket® vispgrädde
  • rivet skal och saft av ½ citroner
  • salt och peppar
  • 100 g gravad lax
  • 1 schalottenlök
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 msk hackad färsk dill
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Savoykålssoppa: 200 g savoykål 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 10 kvistar färsk timjan 1 dl vitt vin 4 dl kycklingbuljong 2 dl Arla Köket® vispgrädde rivet skal och saft av ½ citroner salt och peppar Laxbollar: 100 g gravad lax 1 schalottenlök 2 tsk dijonsenap 1 msk hackad färsk dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.