Vispa droppvis in olja till en fast och krämig dressing. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen
Låt alltsammans puttra ihop på svag värme och under lock till en krämig gryta. Jordnötssmör ger grytan en fantastisk smak, och tillbehören - skivad banan, strimlad kokos, rostade jordnötter och en supergod "stingig" chutney eller jelly - sätter den där extra piffen på det hela
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Här serverar jag det rostat med en krämig sojafärs och en korianderhummus. Det har väl knappats gått att undgå att lingon – och zucchinibrödet (klick) har gått och blivit lite av en favorit för mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.