Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Krämigrisonimed grillad kyckling och bacon. Gjorde en krämig rätt med parmesan och massa annat gott. Koka risoninoch blanda därefter i den med de övriga ingredienserna
rensa och dela svampen i mindre bitar. Tillsätt broccoli, vitlök och senap. Salta och peppra. Vänd ner pastan i stekpannan, strö över timjan och servera
400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.