Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl crème fraiche
  • 11 dl majonnäs
  • 11 msk vitvinsvinäger
  • 13 msk finriven pepparrot
  • 11 msk senap, original
  • 12 msk finhackad persilja
  • 10.5 tsk salt
  • 10.5 tsk svartpeppar
  • 1300 g rödkål, tunt skivad
  • 1150 g morot, grovriven
  • 10.5 granatäpple1 Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot. 2 Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.