Krämigpolentaoch ugnsrostade grönsaker passade makalöst gott (fast då blir det väl med maka. Här gäller det att tajma eftersom fisken helst ska ätas så fort den är klar i ugnen ochpolentan håller sig inte krämig särskilt länge om den får stå
Låt smälta så att polentan blir krämig. Jag hittade en förpackning medpolentagryn i skafferiet och insåg att det var alldeles för länge sedan jag lagade mat med just polenta
Ta ut plåten medgrönsakernaoch salta lite, lägg sedan upp den på ett fat lägg pannbiffarna på ochsvampen överst, ringla lite sås på och toppa gärna med något grönt
Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
rensa och dela svampen i mindre bitar. Tillsätt broccoli, vitlök och senap. Salta och peppra. Vänd ner pastan i stekpannan, strö över timjan och servera
Sätt in ribsen i mitten av ugnen medan du förbereder grönsaker/rotfrukteroch potatisen. Täck med plast om biten ligger i form, sätt in i kylen och låt gärna dra någon timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.