Låt smälta så att polentan blir krämig. Jag hittade en förpackning medpolentagryn i skafferiet och insåg att det var alldeles för länge sedan jag lagade mat med just polenta
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svampoch squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Vidare med gul lök ochtomater. Och saltgurka ochtomater. Med purjolök i botten så blir det en jättegod sås till korven och självklart serveras det hela med potatismos
Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.