Igår stod glädjen hört i taken här i köket, det vet ni som följermed på vårt Instagram. Förutom äpple ochlime så ska det hackas ner fler gröna nyanser i den krämiga sillsåsen, gräslök och dill måste man ju ha i en inläggning
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Skölj purjolöken och skär den i tunna strimlor (den vita och ljusgröna delen). Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Se där en krämigoch god sås på ett kick. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Sköljoch strimla purjon i centimeterstora bitar. Hetta upp och smaka av med salt, cayennepeppar och ev mer vin, strö över persilja och servera med en klick aioli och ett mustigt bröd
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Blanda med creme fraiche och gräddfil. Smaka av med salt. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost
Pressa i vitlöksklyftorna och krydda med basilika och svartpeppar. Värm upp créme fraichen ochmjölken i en panna och rör i osten och värm tills den smält
I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Rör ner hackad basilika och smaka av med salt och peppar
Rör ihop till en krämig sås. Toppa med färska tomater samt riven parmesanost. Mat och bak. Jag trillade över ett recept för ett tag sedan och idag gjorde jag en egen variant av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.