500 g
lax, fryst i portionsbitar 0,5 savoykål, strimlat 1 gul lök, skivad 50 g smör 400 g pasta penne 400 g färskost 5 dl grädde 1 kruka dill 1 citron, skal och saft salt peppar
4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Vispa ihop ägg, grädde och kryddor till en stanning och blanda med rotsakerna. Smaka av med kryddor. Skala och hacka potatis, palsternacka och gul lök smått – eller riv på de stora hålen på ett rivjärn
Smaka av med salt och peppar. Fräs grönsakerna i en gryta med matfett. Hacka fänkålen och squashen. Garnera ev med räkor och dill och servera med sallad och tomater
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Blanda Philadelphia-osten med mjölken ochcitronsaften i en kastrull. Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.