Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Kokapasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. 320 g pasta. 100 g ädelost. 1 msk olivolja. 1 rödlök, klyftor. 250 g champinjoner, delade
1 gul lök, stor. 4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 1 burk kokosgrädde á 400ml. 3 msk tamari (eller annan soja). 2 msk färsk oregano, finhackad. 2 msk olivolja, till stekning. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.