Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. 320 g pasta
400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
The post KrämigPastamed Sparris och Svamp appeared first on Sofia von Porat. Det blev en enkel krämigpastarättmed champinjoner som ger ett härligt tuggmotstånd och kontrast till den knapriga sparrisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.