Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Hacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Servera med nykokt pasta. Krämigpastamed soltorkad tomat ( Pastasås 5sp, Pasta 3 sp)Världens enklaste lunch serverade jag idag, och är inte de luncherna dem som är allra bäst. ) Krämigpastamed purjolök och soltorkad tomat, klart på 15 minuter. KrämigPastasås ( 5sp)~2 avrunna skivor soltorkad tomat i olja~ 1 bit (ca 5 cm) purjolök~ 3 msk cremé fraich 8%~ 1 tsk stekfett~ salt och peppar efter smakGör såhär~ Stek purjolöken mjuk och tillsätt cremé fraich och den soltorkade tomaten (skuren i bitar) men spara lite till topping~ Smaka av med salt och peppar
4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricots verts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.