Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås. Såsen är ganska krämig redan innan men det är det här sista momentet som verkligen kickar igång krämigheten på allvar
Den här majssoppan görs på ett kick och innehåller något krämigt, något knaprigt, något sött, något salt och lite värmande sting - helt perfekt på alla sätt och vis
Tillsätt chilipulver och låt fräsa med en minut. Blanda med soja i en skål. Den var vakuum-mörad på något sätt och skulle helst ligga i kylen några dagar innan använding, kan vara bra att tänka på
Dressingen är en majonäs med choritzo, osten en cheddaroch rödlöken är syrad och karamelliserad. Bacon är bra om man vill få in mer fett i köttet, ochdärmed smak
Sila av såsen och slå tillbaks den i kastrullen, om den fortfarande är lite tunn red då av den med maizenamjöl blandat med vatten till en lätt krämig sås (tänk soppkonsistens)
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
En riktigt krämigoch god räkpasta. Denna krämiga räkpastan är en favorit jag har. På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.