Krämiglaxpasta. I går kväll åt vi pasta, en riktigt god pasta med kallrökt lax i krämig sås. Använd potatisskalare till parmesanosten och hyvla stora flagor, som därefter toppar pastan tillsammans med färsk dilloch nymalen svartpeppar
4 900 g fast potatis 2 morötter 1/2 purjolök 1 röd paprika 360 g räkor i lake 1 msk olja 1 dl vitt matlagningsvin 1 msk majsstärkelse 2 dl spad från räkorna 2 dl vispgrädde 2 portionsbitar lax (à 140 g) salt cayennepeppar 1 ask färsk dill (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Risotton ska vara krämigoch lite lös i konsistensen. Servera i djupa tallrikar eller skålar och toppa med resten av räkorna, rucolasallad och lite extra parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.