IngredienserPortioner. 4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg tilliinköpslistan
Olja på sprejflaska 4 bitarlaxfilé utan skinn à ca 150 g 1 msk färskpressad citronsaft Nymald svartpeppar 2 dl matlagningsgrädde 1 tsk majsena 2 msk hackad dill + kvistartillgarnering, eller 2 tsk torkad dill 2 tsk vitvinsvinäger 10 cm urkärnad och fintärnad gurka Salt
En riktigstorfavorit här hemma medkrämigdillpotatis och massor av citronpeppar. Det blir så gott när man blandar potatisen såhär och bara lägger laxen ovanpå
Rör idill och smaka av medcitronsaft, salt och peppar. Dela laxenibitar och lägg över purjolöken. Skölj och strimla purjolöken och lägg i botten på en smord form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.