Servera med ett gott bröd. Tillsätt curryn. )3 kycklingklubbor2 morötter2 persiljerötter1 bit selleri (100 g–200 g)1 gul lök1 paprika2 burkar champinjoner1,5 l vatten1 msk smör/olja1 msk curry1 krm cayennepeppar• Koka kycklingklubborna i ca 30 minuter. Koka i 30 minuter till tillsammans med kycklingklubborna
Smaka av med salt och curry, beroende på hur starkt du vill ha det. Krydda med salt och svartpeppar. Ta fram en kastull och häll i matlagningsgrädden, mjölken och curryn
Glöm inte att matsortera skal från ingefära, lök och morot samt rester från koriander och lime för en mer hållbar matlagning, och njut av dina krämiga nudlar
Kycklingsoppamedmed tomat, curry och äpple. Här har vi alla ingredienser till kycklingsoppan. Lite rostat bröd (eller kanske en frasig toast med ost och skinka
CURRYGRYTAMED KIKÄRTOR, RÖDA LINSER, BANAN & JORDNÖTSSMÖR. Jag serverade den med zucchinipasta då jag hade ett gäng zucchinis i kylen men den är nog lika god till lite ris eller quinoa
Det är riktigt härligt att stå och röra i en gryta med så mycket goda dofter. ½ tsk curry extra stark. Jag uppdaterar mitt gamla recept på het och krämig indisk kycklingsoppa på mitt vis , nu utan buljongtärning (alltså ingen glutamat)
Här kommer ett recept på en kycklingsoppamed röd curry. Inte vanligt med thaimat här hemma, men denna soppa faller i smaken, absolut… Soppa är underskattat här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.