Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpastamed soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag inte gillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
Skär kycklingen i mindre bitar och låt den steka med baconen. När kycklingen är färdig tillsätt tärnad paprika och strimlad purjolök och låt det fräsa med ett par minuter innan du tillsätter philadelphiaost, crème fraiche och mjölk
4 portioner 6 potatisar, skalade och tärnade4 morötter, skalade och tärnade 2 gula lökar, skalade och tärnade 0,5 gurka, urkärnad och tärnad2 dl matlagningsgrädde 1 tsk salt1 krm svartpeppar1 dl hackad persilja. Gör så härFräs morötter och potatis mjuka i smörRör ner gurka och lökTillsätt grädde och låt allt koka ihop ca 5 minuterSmaksätt med salt, peppar och persilja. 1 dl hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.