Se där en krämig och god sås på ett kick. Ner medpaprika och småputtra cirka fem minuter. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpastamed soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag inte gillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
När kycklingen är färdig tillsätt tärnad paprika och strimlad purjolök och låt det fräsa med ett par minuter innan du tillsätter philadelphiaost, crème fraiche och mjölk
Lasagnen blir riktigt krämig och god med grädde och creme fraiche och sen mozarella på toppen. Med kycklingen som är ganska mild så kommer paprikasmaken fram ordentligt
Över till något trevligare - en krämig lövbiffsgryta som min fina mamma brukar göra. Det räcker fint medpaprika och lök men champinjoner skulle nog passa fint också
Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås. Den här är laddad med (håll i dig) chorizo, bacon, tomatpesto, paprika, champinjoner, färska tomater, lök, basilika, parmesan och pinjenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.