250 g
pasta 400 g kycklinglårfilé 1 gul lök 250 g körsbärstomater 2,5 dl grädde 1,5 dl Podravka Ajvar 1 klyfta vitlök 2 msk färska örter, hackade vegeta salt och peppar 1 dl parmesan, riven
Börja med att strimla kycklingfilén och fräs den i en panna. är med. Man får den härliga smaken av curry samtidigt en liten sting av hetta (bara lite och inte mycket alls) på grund av ingefäran
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. Lägg kyckling, purjo, paprika och champinjoner i. Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
Skiva mozzarellan och placera överst, toppa med pinjenötter. Jag fick en väldans respons på Instagram när jag delade en bild med dagens Italienska kycklinggratäng
Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Stimla kycklingen och paprikan. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Skorna står redo i hallen, solbrillorna väntar och våren kallar på oss där ute, men innan vi ger oss ut vill vi tipsa er om en alla tiders god kycklinggratäng som lagades till förra veckan
Igår gjorde jag den här busenkla och snabbfixade kycklinggratängenmed sånt jag hittade hemma. December och julledighet närmar sig med stormsteg men än behövs det matlådor
Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Receptet är glutenfritt, mjölkfritt, äggfritt, sojafritt, laktosfritt och sockerfritt. Anti candida recept för dig som vill ge kroppen en chans att återställa sig själv genom att äta hälsosammare
* Det är även gott med lite chilisås i alternativt mangochutney men det innehåller en del socker. Passar på att jobba lite istället och sippa på kaffe i sängen ☕️
Servera tillsammans med ris eller bröd samt grillade tomater och lökhalvor. Blanda ner löken i bunken tillsammans med resten av ingredienserna till marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.