1 riven
parmesanostSätt ugnen på 200 grader. Skär kycklinglårfiléerna i strimlor och lägg i en stor ugnsfast form. Salta och peppra.
1 Skär
champinjonerna i kvartar, skala och skär löken i klyftor, kärna ur paprikorna och skär i grova bitar. Stek bacontärningarna i het stekpanna – ta upp och låt dem rinna av på hushållspapper. Fräs grönsakerna i stekpannan med smör, cirka 10 minuter. Salta och peppra. Fördela bacon och 3⁄4 av grönsakerna i formen, spara resten till garnering.
1 Vispa
samman crème fraiche, kycklingfond, majsstärkelse, fransk senap och vitt vin i en kastrull och koka upp under omrörning. Häll över såsen och rör om i formen. Sätt in formen i mitten av ugnen, cirka 25 minuter.
1 Koka
tagliatelle i lättsaltat vatten enligt anvisningar på förpackningen. Låt pastan rinna av. Garnera med resten av de frästa grönsakerna och hackad persilja. Servera med kokt tagliatelle och riven parmesanost.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.