Krämig kycklingfärspaj med smak av vitlök & örter på vitkålsbotten
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g vitkål
  • smör
  • 500 g kycklingfärs
  • 200 g philadelphiaost vitlök/örter
  • ½ gul lök
  • sambal oelek
  • salt
  • peppar
  • 4 dl crème fraiche
  • 2 dl riven ost
  • 300 g vitkål
  • smör (lägg till SP för så mycket du använder)
  • 500 g kycklingfärs (12 SP)
  • 200 g philadelphiaost vitlök/örter 11% (13 SP)
  • ½ gul lök
  • sambal oelek
  • salt
  • peppar
  • 4 dl crème fraiche 5% (13 SP)
  • 2 dl riven ost 10% (3 SP)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.