I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Rör ner hackad basilikaoch smaka av med salt och peppar
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Strimla basilikaoch strössla över. Servera med några stänk tryffelolja och vitlöksbröd. Ha därefter ner strimlad paprika, serranoskinka och soltorkade tomater
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
En krämigoch ganska mild ostsås som blandas med pasta, bacon, gul lök och broccoli. Hur skulle det kunna bli på något annat vis med tre sorters ost, OCH bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.