Pressa i vitlöksklyftorna och låt koka några minuter. Häll av vattnet och servera direkt. Så här gör du 20 minuter Häll kokosmjölken i en gryta och blanda ner saffran. Blanda ner lax och räkor cirka 1 minut innan servering. Riv blomkålshuvudena grovt och koka dem med en nypa havssalt i 3 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 347 500 ml krämig kokosmjölk. 1/2 g saffran
Krämig kyckling med paprika ochchili. Servera gärna med en grönsakspytt och en fräsch sallad. Krydda med salt, peppar, chilipulver, parikapulver samt ev mer hönsfond
Idag bjuder jag på en riktigt saffransgulfiskgryta. Smaka av med salt och peppar. Dragon är en favorit ochsaffran hade jag kvar ett par kuvert av sedan i julas
Smaka av med honung och eventuellt lite mer salt och peppar. Tillsätt saffranoch rör om. Tillsätt därefter vatten, fond, vin, grädde, crème fraiche och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.