Krämig fiskgratäng med rostade rotsaker och spetskål
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g torskfilé
  • 300 g kålrot
  • 2 morötter
  • 2 sötpotatisar, små
  • 1 fänkål, liten
  • 500 g spetskål
  • 1 rödlök
  • 1 msk timjan, finhackad
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 citron, saften
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl basilikablad, strimlade
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 500 g torskfilé 300 g kålrot 2 morötter 2 sötpotatisar, små 1 fänkål, liten 500 g spetskål 1 rödlök 1 msk timjan, finhackad 1 schalottenlök, finhackad 1 citron, saften 2 dl vispgrädde 1 dl basilikablad, strimlade olivolja salt svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.