Krämigfiskgratäng med skogschampinjoner – gör så här. Fler recept på fiskgratäng. Snabb fiskgratängFiskgratäng med paprika Fiskgratäng, marockansk färsk sejfilé
4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Vardagsgott är en kokbok med 52 ovanligt enkla recept. Alla recept är utan socker, gluten, onödiga tillsatser och de innehåller dessutom ganska få kolhydrater
Tina fiskfilén och skär i lagom stora tärningar. Vispa ihop crème fraiche och de finfördelade buljongtärningarna däri, klipp över dill efter eget tycke, smaka av med salt och peppar
Jättegod fiskrätt som fick alla tummar upp runt vårt köksbord. 4 personer. 700 gram vit fisk – jag vet, det låter mycket med den liksom bara försvinner så god den är
Fiskgratäng kan verkligen vara jättetrist (läs. Dessvärre tror jag de flesta tyvärr förknippar fiskgratäng med kategori ett – men det tycker jag ni ska förflytta till kategori två nu genom att testa detta enkla recept som verkligen har det där lilla extra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.