Skär 1 lime i tunna skivor. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta
Låt sillen rinna av i ett durkslag. Skär den i 1 1/2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, mixcaviar, dill, klippt gräslök och ho-nung i en skål
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 2 ägg 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 2 msk chilisås 200 g matjessill 420 g inläggningssill på minuten 10 cm purjolök 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Tänkte ge er lite förslag på goda sillar att göra till midsommar. Dessa funkar ju såklart inte bara till midsommar utan till påsken och julen också, ja, året runt helt enkelt
Öppna förpackningarna av 5-minutersillen och häll av lagen i en bunke bredvid. Den använder du sedan att smaka av sillen med då den smakar rätt salt och sötsyrligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.