) Extra krämig och så god. Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Denna krämiga och vegetariska variant på pasta Carbonara blev kvällens middag hemma hos oss. Äggen gör bara såsen extremt krämig och len i konsistensen
Koka sillarna för sig med vatten så det precis täcker lägg i lagerblad och kryddpeppar, låt koka i ca 10 minuter, skumma av vid behov Ta upp sillarna och sila av buljongen, använd all buljong till soppanoch späd med grösaksbuljongen till lagom smak, smaksätt med fiskfond/fiskbuljong Tillsätt grösakerna, redning påvispgrädde och äggula lätt ihopvispad, låt koka upp smaksätt ev. 1 dl vispgrädde. 2 stora salta sillar el 3 små 4 stora färska sillar 4 potatis 3 morötter 1 purjolök 8 kryddpepparkorn 2 lagerblad 2-3 msk fiskfond elller fiskbuljong Persilja 2 msk smör Redning 1 äggula 1 dl vispgrädde
Skala äpplena och riv dem på grova sidan av rivjärnet. Kavla ut ena halvan, inte för tunt och lägg i en mellanstor form, ca 20×30 cm eller i en rund pajform på ca 28 cm
En krämigt god omelett med bland annat skogschampinjoner och massa god parmesanost. Skulle jag välja endast en basvara att leva på för resten av mitt liv, så skulle det vara ägg
Med lite justeringar fanns allt hemma och resultatet blev krämigt och kalasgott. I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.