Jag undrar hur många äppelpajer jag kommer att hinna baka i höst. En smulpaj med inbakad vaniljkräm. Blanda resterande pajdeg med havregrynen och smula över pajen
Vispa socker och smör poröst med en elvisp, tillsätt äggen, ett i taget. Blanda philadelphiaosten med vaniljsockret och vaniljextrakten, ha sedan i det i krämen
Den här äppelpajen / äppelkakan var en av de efterrätter jag bakade i helgen till kalas. Den består av en mördegsbotten, fylld med hemmagjord vaniljkräm, äpplen blandat i kanel och socker och så är den toppad med lite smuldeg på
Skala och skär äpplena i klyftor och krydda med kanel. Vänd ihop krämen med äpplen, russin och mandel. Fodra en form med degen och nagga den med en gaffel
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.