Krämfyllda squashblommor med bärsås.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Saffranskryddad vaniljkräm
  • 250 ml mjölk 3%
  • 4 äggulor
  • 60 g socker
  • 20 g majsmjöl
  • 20 g vetemjöl
  • ½ vaniljstång
  • 25 g rostade pistagenötter
  • 1 kuvert saffran
  • Kanel- och sockerblandad mix att pudras på som finish.
  •  
  • Sås
  • 100 g socker
  • ½ granatäpple
  • 50 ml Grand Marnier
  • 50 ml vanligt vatten
  • 1 tsk rosvatten
  • 75 g hallon
  • gärna färska.
  •  
  • Frityrsmet
  • 1 krm salt
  • 20 g socker
  • 50 g vetemjöl
  • 50 g majsmjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 ägg
  • 150 ml kolsyrat bordsvatten
  • Frityrolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.