Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Två sådana bottnar och den godaste hallonmoussen emellan. Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Håkan var på sitt livs första ansiktsbehandling igår och kom hem slät i hyn som en barnrumpa. ) Anki har behandlat ansiktet idag och är fräsch som en nyponros
Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
Nyp ihop smör, mjöl, socker, sötmandel, bittermandel, citronskal och -saft till en deg. Smält marmeladen på svag värme i kastrull och pensla den över äppelkakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.