Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag kommer att servera vitkålsjansson, ansjovisrulle, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, olika sorters sill, rökt lax, kokt ägg med majonnäs och så till alltsammans så får vi en kall snaps
Sparrismed bacon, parmesan och nötter är magiskt. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
funkar även med räkor. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medans pastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
) Till middag i veckan serverades därför en kräftpastamed dill- och tomatsås. Efter alla dessa kladdkakor var det riktigt gott med något osötat att stoppa i magen
Innehåller en del brynt smör men som Tom Sjöstedt säger, allt blir godare med brynt smör. Sparrissäsong på intågande igen och jag blev inspirerad när jag såg taffels sparris-artikel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.