1 gul lök 2 tomater 1 röd chilifrukt 1 kruka dill 1 citron, skalet av 2 dl grädde 200 g kräftstjärt 500 g tagliatelle ca 100 g lagrad ost olivolja, till att steka
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
citronsorbet gjord medsötningsmedel. Till varmrätt blev det grillat nötkött, haricot vert, blandsallad, tomatsallad med röd lök, hemgjord bearnaisesås, ugnsbakad potatis, allt i olika byttor och skålar så att alla kunde ta vad de ville
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. citron,. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
Först ut är den här otroligt saftiga och goda citron och mandelkakan som dessutom är glutenfri. Ha i citronskal, mjölk, äggulor och citronsaft och rör ihop
Det bästa med den här tårtan. Citron, kokos och bär – smaker som passar ihop. Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor
Tänk bara på att ni måste ha lite tålamod medcitronkrämen. Hoppas allt är bra med er. Nu ska ni få receptet på denna ljuvliga citron & marängpaj som passar som handen i handsken nu i Påsk
Började morgonen med att göra en stärkande och renande dryck. Jag har alltid citroner och ingefära hemma och använder det i både matlagning och i smoothies
funkar även med räkor. 1 gullök200 g kräftost1 halv citron1 vitlöksklyftadill, frys hade vi2,5 dl vittvin4 dl creamfrai. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medans pastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.