Blanda med smält smör. Smaka av med peppar. Garnera med hela räkor, lök, gräslök, dill och citron. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant klädd med bakplåtspapper, 24 cm i diameter. 250 g räkor med skal
Hacka ihop mjöl med smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut 3/4 av degen i en pajform, 24 cm i diameter
Lägg vetemjöl i matberedaren med kniven monterad. Ta ut dem och nagga bottnarna med en gaffel. Fyll bottnarna med smörfrästa champinjoner, purjolök och kräftstjärtar
Snart är det ju faktiskt tid för kräftpremiären och då kan det väl passa riktigt fint med en liten paj med vissa utvalda delar från de små blötdjuren i
En god paj med underbar botten som har en tydlig smak av smör - precis som en riktig pajdeg ska ha. Jag har köpt mina formar på Cervera, de är i teflon med lös botten som gör att man lätt kan lyfta ur pajerna
Mixa vetemjöl, dill och smör i bitar till en smulig massa i matberedaren med kniven monterad. Skiva purjolöken och fräs den i en stekpanna med smör tills den blir mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.