Eftersom vi är tokigai mat så uppskattar viverkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vialltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Blanda samman i en kastrull, jordnötssmör, sirap och socker. Låt det nästan koka upp under omrörning. Ta av kastrullen från plattan och tillsättris och socker
En ganska nyvunnen hobby här hemma hos oss är att grodda olika saker. Det är roligt för det händer saker så fort i glasburkarna och det är väldigtpraktiskt att alltid ha lite groddar i kylen
Så var vihemmaigen och allt är tvättat och klart för nästa resa. Det är alltidlite tungt att behöva laga sin egen mat efter att ha blivit serverad i flera veckor men den här gången gick det faktisktlite bättre
Nu är vihemma och jag får äntligen göra mat, oxfilé pasta med riven parmesan blev det ikväll. Julafton kom och gick, vi har varit på besök i Oslo över helgen och haft en väldigtfin jul, god mat, fina presenter och trevligamänniskor
Kom just hem från en glöggfest med några från jobbet hos fina Anna. Himlamysigt och väldigt gott. Saffransbiscotti, rocky road, polkagrichoklad, fransk morotssoppa i stora muggar, bröd, ost, glass och chili-chokladglögg
En vana som jag har lagt migtill är att på fredagar eller söndagar ha litehemma spa, måla naglarna, raka benen, duscha, ansiktsmask, och så min nya favorit som detta inlägg handlar om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.