Kräftbouillabaisse med rökt bogfläsk och dillaioli
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 1 1 röster

Ingredienser

  • 1 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Färsk
  • 1 st Purjolök
  • 1 dl Salladslök
  • 1 st Fänkål Färsk
  • 3 msk Olivolja
  • 1 msk Fänkål Krydda
  • 75 g Rökt Bog
  • 1 kg Tomater
  • 4 dl Matlagningsvin Vitt
  • 2 st tärningar Fiskbuljong
  • 1 msk Honung Flytande
  • 2 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 tsk Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Citron
  • 800 g Frysta Blåmusslor
  • 700 g Kräftor Frysta
  • 1 st Dillkronor
  • 2 st klyftor Vitlök Färsk
  • 1 dl Dill - färsk
  • 0.5 dl Olivolja
  • 3 dl Creme Fraiche Naturell
  • 0.5 msk Honung Flytande
  • 0.5 msk Balsamvinäger Vit

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.