Saftig och luftig mjuk pepparkakamedsmakavchoklad. Är det något jag aldrig kan göra mig avmed så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem medchoklad. Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassa och bittermandelolja
Värm olja i en gryta eller kastrull och fräs löken på medelvärme tills den är genomskinlig. Jag serverade den med zucchinipasta då jag hade ett gäng zucchinis i kylen men den är nog lika god till lite ris eller quinoa
Fyllningen är gjord på samma sätt som jag gör min crème brûlée, fast med vit chokladoch hallon. Hacka chokladen i bitar och rör ner i den heta gräddmjölken
Jag går i alla fall fortfarande och smaskar på julmat ochjulgodis här hemma. Krispig yta men saftig mitten får du med detta recept, och givetvis kryddig pepparkakssmakoch massor avchokladbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.