350 g
färsk pasta (t.ex. fettucine, pappardelle, tagliatelle)
200 g
grillad paprika (finns på burk), strimlad
3 st
champinjoner , sköljda och tunt hyvlade/skivade
gräslök , hackad
salt
svartpeppar
2 st
schalottenlökar , finhackade3 msk olivolja 1 dl vatten (eller vitt vin)150 g Philadelphia Tryffel 350 g färsk pasta (t.ex. fettucine, pappardelle, tagliatelle)200 g grillad paprika (finns på burk), strimlad3 st champinjoner , sköljda och tunt hyvlade/skivadegräslök , hackadsalt svartpeppar
3 st champinjoner , sköljda och tunt hyvlade/skivade. fettucine, pappardelle, tagliatelle)200 g grillad paprika (finns på burk), strimlad3 st champinjoner , sköljda och tunt hyvlade/skivadegräslök , hackadsalt svartpeppar
Se där en krämig och god sås på ett kick. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.