Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihoptill en deg. Kavla ut degen och ta ut rundlar lite större än formarna och tryck ut degen i formarna
Hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt tomater, tomatpuré, worcestershiresås och strimlade, soltorkade tomater
Blanda cream fraiche, lite majonäs, tonfisk, rödlök, dill, salt och svartpeppar. Nagga potatisarna med gaffel och ställ in dom imitten av ugnen i 200 grader i ca 1-2 timmar beroende på storlek. ca 1-2 timmar beroende på storlek
Tvätta bakpotatisen och nagga dem lite med en gaffel. Skala och tärna under tiden rotgrönsakerna och stek ilite olja eller smör tills dem mjuknat och fått en fin färg
Skär fläskfilénimindrebitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivitgenomskinlig
Citronsaft efter smak. Smör eller olja tillstekning. TIPS. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.