Krämig svamptoast med karamelliserad lök
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kantareller (eller blandsvamp) 4 skivor surdegsbröd, ljust 25-50 g växtbaserat matfett, att steka brödet i 2,5-3 dl sojagrädde 1-2 tsk vit misopasta 1 dl färdigkokta cannellinibönor 0,5 tsk färsk timjan, bladen salt svartpeppar, nymalen
  • 1 Karamelliserad lök2 gula lökar, strimlade 2 msk växtbaserat matfett 1 tsk strösocker 2 msk vatten 1 tsk japansk soja salt
  • 1 Topping picklad rödlök mâchesallad (eller rucola) färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.