Krämig spenatsoppa med ägg
Kardemumma Gumman
Kardemumma Gumman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 paket
  • 1 gul lök
  • 2 msk smör
  • 2 paket ( 250 g) djupfryst hackad bladspenat
  • 3 msk vetemjöl
  • 10 dl vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 krm riven muskot
  • Örtkrydda
  • 4 ägg
  • 2 paket ( 250 g) djupfryst hel bladspenat
  • 1 gul lök
  • 1 msk flytande margarin
  • 2 msk vetemjöl
  • 12 dl vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 krm riven muskot
  • 4 ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.