Späd eventuellt såsenmed vatten för en tunnare konsistens. Avsluta med riven ost, salt och peppar. Vispa ner olivolja i en tunn stråle så majonnäsen och oljan binder
Red av såsen till önskad konsistens, och smaka av med salt och peppar. Idag står det nämligen shopping och fika på Grand Samarkand med Maria på schemat
Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
Se där en krämigoch god sås på ett kick. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämigsås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.