Nu är risotton klar krämigoch god. Blanda i lite olivolja med osten så blir det lite krämigare. Italien möter Sverige i denna goda risottomed västerbottenost och skogschampinjoner
Jag lade till linser i min stroganoff för att få upp proteininnehållet, ändrade lite i mängderna och serverade med matvete istället för ris, men i övrigt lånade jag receptet rakt av ifrån Linnéa
När risotton börjar bli klar och har bra konsistens kan du röra ner parmesanostenoch servera. Krämigrisottomed kyckling ochsvamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto
Servera gärna med ris, mangochutney samt naan- eller chapatibröd. I det här receptet används en färdig kryddblandning, men det går naturligtvis bra att krydda efter eget tycke och smak istället
Vänd försiktigt ner tomatröran i risotton, och servera med riven parmesanost. Vi är ju stora fans av Nigellas risottooch har kockat till den ett flertal gånger så när vi såg Jamie Oliver på tv göra tre nya varianter i söndags, så var vi inte sena med att prova på en av dom
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämigrisottomed purjo och bacon
Upprepa detta tills all buljong är slut ochrisotton är krämig. Mumsigt, kladdigt, och lagom onyttigt och extra gott med ett glas rödtjut, mums fillibabba
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Förlåt att jag inte hälsar på så ofta men det tiden, inspirationen och lusten blir mindre och mindre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.