Njut av krämig choklad, krispiga nötter och torkad frukt med dessa chokladbräck. RAW ChokladmousseBaserat på bilden nedan kan du nog inte tro att denna härliga dessert gömmer en avokado
Chokladmousse har väl ingen sagt nej till, och lite raw mousse kan man väl såklart testa. Även detta recept satt inte helt fel faktisk även fast jag fortfarande är lite skeptisk till raw food
Den är mjuk och krämig – nästan så att den smälter i munnen. Extra tjock och krämig). Lägg nötterna i en mixer och mixa på hög hastighet några minuter tills du får ett mjukt krämigt nötsmör
Raw chokladmousse - 1 portion. 2 msk kakao (gärna raw, men går bra med vanlig). Raw chokladmousse - 1 portion. 2 msk kakao (gärna raw, men går bra med vanlig)
Jag gjorde en sådan underbar, len och krämigraw (rå) mousse med en kraftig smak av choklad. Moussen har en bas av avokado (vilket jag använder relativt ofta i mina bakverk) och dadlar vilket gör den mjuk och krämig, och bidrar med naturlig sötma
---Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantz på 3 dl fänkål. Ingredienser3 dl fänkål ( cirka 1/2 fänkålsstånd om det är stort)2 selleristjälkar1 avokado4 msk citronjuice4 msk vatten1/2 tsk havssaltValfritt
Här om dagen trollade jag ihop en fantastisk kreation, innehållande både raw kakao och avokado, förutom dadlar och kokosgrädde, två andra riktiga favoriter
God morgon och glad alla hjärtans dag. Hoppas ni får spendera dagen med någon ni tycker riktigt mycket om, varesig det är familjen, bästa vännen eller kanske husdjuret
Krämig chokladmousse, med svag smak av kokos2 stora eller 4 små portioner250 g kokosgrädde - jag använde Blue Dragons krämiga kokosmjölk på tetrapack2 äggulor100 g mörk choklad, ca 1 dl chokladpelletsVärm kokosgrädden i en kastrull på spisen, låt den koka upp och tillsätt en äggula i taget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.