2 st kycklingfiléer. 250 g pasta rigatoni. 75 dl kycklingbuljong. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Bryn kycklingfiléerna i resten av oljan i stekpannan och krydda med salt och peppar. Blanda curryfräset med crème fraichen och smaka av med salt och peppar
Blanda samman den väl avrunna pastanmed köttfärsen och lägg det i en smord eldfast form. Tärna skinkan och lägg ner den i stekpannan tillsammans med färsen och bryn allt jämnt smuligt
Smaka av med salt och peppar. Koka pastan efter anvisningarna på paketet. Häll av vattnet från pastan och skölj den i kallt vatten, låt rinna av ordentligt
När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Vi har haft otroligt tur med vädret. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Blanda rivet äpple, rivna morötter, riven vitkål med yoghurt i en skål. Smaka av med salt och peppar. Fräs korv och lök i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.